За нас

Първа частна занималня "Малкият Принц" е създадена през 2000 г., а 12 години по-късно е преструктурирана в Детски център "Малкият принц".
Намираме се на едно от най-хубавите места в града, с всички удобства, които предлага това място - идеален център. Разполагаме с достатъчно голяма база за учене и забавления. Стаите са светли, хигиенични и добре обзаведени, три учебни стаи, кухненски бокс и най-предпочитаното място от децата - стая за отдих. В подходяща и уютна обстановка с приятели на своята възраст децата имат възможност да преоткрият света и да развият своя талант.

 

Как учим

В детски център "Малкият Принц"се провежда качествена подготовка на уроци и домашни упражнения на деца от предучилищна възраст и ученици от първи до седми клас.
Учителите са със специалност "Предучилищна и начална педагогика".

От септември месец 2011 година центърът предлага:

Освен ежедневните занимания, залагаме и на допълнителни упражнения, тестове и други форми на работа, които гарантират успеха на децата.

 

Как се храним

През учебната година обяда е организиран с възможност за столово хранене и придружаване на ученици / VI ОУ „Св. Никола”, V ОУ „М. Станев”, II ОУ „П. Р. Славейков”, СОУ „М. Горки”. През ваканциите обядваме на бързо хранене „Юлита”, а веднъж седмично посещаваме пицария с детски кът